God Natt!

Så, nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Trött som vanligt, jag har gjort så mycket hela veckan! Och imrgon blir det ingen vila, måste upp vid 6 imorgon igen.. Men sånt är livet!

Imorgon har jag jag inte så mycket planer, skola förstås, och så tänker jag ringa min söta kusin som fyller 18 år imorgon! Den 14:onde blir det stort kalas för henne och då ska hon få något riktigt fint av mig! =D Ska bli så kul att träffa henne igen, så länge sen! Jag saknar mig kusin :')

Näe, nu börjar jag bli riktigt trött. Bäst att gå och lägga sig.
GOD NATT!

Gó kväll!

Idag har jag hunnit med ganska mycket trädgårdsarbete, bland annat resning i landet, klippning av gräs etc... Nu sitter jag här och väntar på att tvillingsyrran ska bli klar i badrummet, måste duscha. Imorgon är det dags för skola igen, helgen går så fort! Men det ska väl bli rätt trevligt att gå till skolan igen, får försöka intala  mig själv det i alla fall. Nu ska jag fortsätta chatta och lyssna på musik, som jag gjort i någon timme nu.. Har en Lars Winnerbäck låt som jag lyssnar på om och om igen. Min storebror visade den för mig idag och jag blev kär i den direkt! Jag är ju lite av en Lasse fantast, så det är ju inte så konstigt att jag gillade låten.

Strimmor heter låten i alla fall



Ha en fortsatt bra kväll!

Inköp från igår

Här kommer några av mina inköp från igår. Jag köpte lite saker till, men jag har inte hunnit ta några kort än.


Två tröjor jag köpte, snygga va?

En ny skolväska unnade jag mig själv också. Snygg och med många bra fack.

En billig och gudomligt gott doftande parfym köpte jag med.

Som sagt köpte jag mer, får se om jag lägger upp bilder på sakerna ikväll. Nu ska jag titta lite på tv tror jag.

Hej!

Han inte blogga idag på morgonen, vaknade vid halv 12 och då var det direkt upp och slänga i sig lite frukost och sen ut i trädgården. Nu har jag nyss rensat potatislandet, ska göra en lite finrensning igen sen när min storebror fräst det. Sen ska jag rensa andra land, fylla på pellets, och en massa annat. Bloggar igen sen när jag är klar, kan ta ett tag. Ikväll får jag se vad jag gör, ringer nog Julia, det var länge sen vi umgicks ;-)

Ha en bra dag allihopa!

Kväll igen

Nu har det åter igen blivit kväll, det är inte klokt vad fort det går! En dag till sen är det dags att hasa sig upp till skolan igen. Och sen är åter en vecka på gång:P. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik på youtube. Hittat några jag tycker om, kan lägga upp dom:
 
Sång till friheten - Björn Afzelius

Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att denna låten är fantastiskt vacker! Den har så mycket mening i texten, och det är just sånt jag letar efter när jag väljer min musik.

Tusen Bitar - Björn Afzelius

Denna har jag tyckt om, ja, jag vet inte hur länge! Den är vacker den också, och också den har mycket mening! Vad tycker du om låten?

Som ni märker är jag väldigt inne på Björn idag, får se vad det är för artist nästa gång ;-)

Nu ska jag sitta här ett tag till, och sen ska jag ta göra mig iordning för natten, ta bort sminket, borsta tänderna och sånt.
Ha en underbar kväll allihopa och GOD NATT!

Hej!

Jag han inte blogga idag på morgonen, vi åkte in till stan tidigt. Hittade lite, några tröjor och så, får se om jag hinner ta kort på dom sen. Är jättetrött nu, och har inte så mycket att berätta precis, så jag tror jag går ner och käkar något nu. Har inte ätit på jättelänge!

Ha det bra!

Ingen sen kväll för mig

Idag blir det ingen sen kväll för mig, är verkligen helt slut efter veckan som gått! Men jag ska ju inte gå och lägga mig än såklart, nu ska jag umgås lite med syrran, översocial som hon är! Sen ska jag fixa till lite i rummet såhär sent på kvällen, vädra och sånt. Sen blir det nog bara data och snack med Suss, delar ju rum XD.

Bjuder på en låt jag verkligen älskar . Den är så himla bra!

Avril Lavinge - Keep holding on

Älskar hennes låtar! Och denna är så vacker och har så mycket mening!

Ha en bra kväll, och sov gott!

Bodyjar - Not the same

Älskar denna låten! Första gången jag hörde den var för flera år sen, på Tony Hawk pro skater 3, och jag gillade den direkt! Jag brukade dra igång omgångar om och om igen tills denna låten kom. Då som först började jag spela! Haha ja, jag hade mina ideer! ^^


Vad tycker ni om låten? =)

Helg!

Nu är jag äntligen hemma, och har ätít lite mackor. Men ikväll bjuds det på fredagsmat, kycklingpaj minsann! Idag har varit en bra dag. Hade engelska diagnos som var jättelätt, men det betydde att vi kom 15min försent till spanskan. Men hon brydde sig inte, skönt! Sen var det dags för gruppredovisning i SO, gick också bra. Trodde att det skulle vara jättetråkigt att sitta och lyssna på alla, men det var jättekul! Alla hade så roliga ideer och komentarer! Idrott hade vi efter, springa en runda och efter det friidrott, gjorde ingenting(det gjorde nästan ingen) utan stog bara och tittade på med några kompisar. Och nu är jag hemma!

Nu ska jag sitta här och vila, sen ska jag nog städa lite eller något. Sen blir det tv mys och chips, som varje fredag!

Ha en fortsatt bra dag! Nu är det helg!

Kväll

Nu är det kväll igen, och jag är verkligen jättetrött! Imorgon går jag till halv tre, med Klasstid, SO - där jag har en redovisning i grupp att göra. Sen har vi spanska, engelska(tror jag) och slutar med idrott. Kommer bli hårt såhär nära inpå helgen... Men vad kan man göra?

Nu ska jag byta om och borsta tänderna, och sen titta på tv. Jag är som sagt helt slut, så jag går nog och lägger mig tidigt ikväll....

Ha en superbra kväll så bloggar jag igen imorgon eftermiddag!
God Natt kan jag passa på att säga också!

Hej!

Det var ett tag sen jag kom hem nu, steg in genom dörren vid halv två. Men jag var tvungen att äta lite, var jättehungrig för jag han inte äta idag. Då skulle jag missat bussen. Idag var det inget stort i skolan, matte, några uppgifter( som rättstavning och sånt) på svenskan. Slutade med en timmes datakunskap där vi fick lära oss mer om dexter. Datakunskapen är så himla lätt, skönt att sitta där och veta allt ;-). Sen tog jag bussen hem, bra dag helt enkelt.

Nu ska jag titta lite på tv1000, på en film som heter Älskar, älskar inte, ganska bra faktiskt. Sen får jag se vad jag hittar på, kanske sitter här ett tag till.

Ha en fortsatt bra dag, bloggar mer ikväll!

Kväller

Nu ska jag bara duscha, byta om och äta lite fika, och sen blir det sova för min del. Man blir som sagt helt slutkörd efter dessa dagarna.

Imorgon får jag ta till löpet för att hämta min miniräknare i skolan, vi ska nämligen vara på skeppet som placet kallas. Men jag hinner om jag spurtar ;-)

Sen är det bara 3 lektioner imorgon, Matte, Svenska och Datakunskap. Det går fort! Efter det tar jag bussen hem vid ett, skönt!

Hoppas alla får en underbar kväll och sover gott inatt! Det är i alla fall det jag har siktakt in mig på!

Lång dag.

Ja, idag har varit en väldigt lång dag, är helt slutkörd... Åkte in till skolan vid åtta och kom hem vid halv sex, det är hårt! Men vi har inte haft så jobbiga lektioner idag, biologi, kemi och lite sånt bara. Det är skönt det! Men jag slutar vid tjugo i ett imorgon, så det jämnar ju ut sig!

Nu ska jag sitta här och bara ta det lugnt, måste vila. Jag hade inte så mycket mer att säga idag, är för trött just nu.^^

Ha en bra dag!

Natti Natti!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är helt slutkörd efter dagen. Imorgon är det åttabussen som gäller, börjar inte förren tio så jag få gå i stan och lalla i ungifär en timme. Sen slutar jag inte förren vid tjugo i fem på eftermiddagen, detta kommer ta kol på mig! Jaja, det är i alla fall därför jag ska gå och lägga mig så tidigt idag.

God Natt och sov så gott allihopa!

Hemma

Nu har jag alldeles nyss kommit hem, blev sent idag, ännu senare imorgon. Tre långa lektioner som sagt, matten och biologin gick lätt. På engelskan fick jag kämpa för att lyssna, så trött var jag. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar, jätte hungrig. Efter det får jag se vad jag hittar på, slappar antagligen ;-)

Ha en bra kväll!

God Morgon!

Idag tar jag den sena bussen så jag åker inte förren vid åtta. Sen måste jag gå och sega i stan i en timme, börjar vid 10 med matte.
Min outfit:


Kommer hem runt halv fem, då bloggar jag igen.

Ha en bra dag allihopa, så ses vi i eftermiddag.

God Natt!

Nu ska jag bara titta runt lite på internet, chatta med kompisarna och sånt. Sen blir det sängen för mig, trött som jag är. Har inte fått sova riktigt på tre nätter nu. Började med att min klocka mystiskt ringde vid 6 på morgonen även på lördagen, även fast jag noga kollat om klockan var avstängd kvällen före, samma sak hände på söndagen. Och jag svär, ringer klockan en gång till när den inte ska blir det ut genom fönstret med den! Igår natt(natten till idag) kunde jag verkligen inte sova! Somnade vid tolv och vaknade två gånger. En gång av att jag drömde om tvestjärtar, hatar dom!
Så nu hoppas jag bara på att kunna somna ikväll och sova en hel natt.

Imorgon har vi bara tre(långa, men i alla fall) lektioner, Matte, Biologi och Engelska. Lungt, lungt, lungt.


God Natt!

Melon...

Åt lite melon och tog några kort jag tänkte lägga upp. Jag övar på att fota, och börjar sakta men säkert se lite resultat! ;-)



Ser ganska gott ut va? ;-) Tycker jag i alla fall

Hemma

Nu har jag kommit hem, ätit och satt mig här. Dagen har varit lugn, bara fyra långa lektoner. Kemi, där vi bara pratade, svenska, där vi fick i uppgift att skriva en berättelse. Spanska, prat och matte gruppindelningar. Ingenting stort. Imorgon får jag sovmorgon, börjar vid 10, skönt!

Min outfit idag:

( I bakrunden sitter min tvillingsyrra helt inne i sitt internet:-P)

 Nu ska jag klicka runt här ett tag, och sen drar jag nog ut en runda med Julia, fint väder idag!

Ha en fortsatt bra dag allihopa!

God Natt!

Nu ska jag gå och lägga mig, måste upp vid 6 imorgon igen. Det tar på krafterna.
Sov så gott allihopa!

Hemma igen

Nu har jag varit ute och gått med Julia, vi han med att klappa både hästar och får på vår lilla runda. Glömde kameran, tankspridd som jag är, och kunde därför inte ta några kort på dom söta varelserna.

Nu ska jag  välja kläder tills imorgon och titta lite på tv. En lugn kväll så att säga =)


Tog kort på våra hemskt goda tomater i alla fall, gott, gott, gott!

Mina snygga nya skor, köpta på maxi(bryr mig inte om vart jag köper skor, bara dom är snygga!
Det var rea så dom kostade bara 39kr, är inte det ett bra köp?

Ut i friska luften

Ja, snart kommer Julia, och då ska vi ut i friska luften. Vi går nog ut i skogen en runda, tar med kameran som vanligt. Har ingen läxa tills imorgon, skönt. Ikväll ska jag nog ocskå vara med Julia, se en film eller något.

Shit vad hungrig jag blev.. Ska nog gå ner och ta en macka innan vi drar ut.

Ses ikväll, eller tidigare.

God Morgon!

Idag vaknade jag ganska tidigt, jag förvånde mig själv faktiskt! Idag ska jag nog ut och jagga lite, det regnar men det får gå i alla fall. Om det inte blir värre här då, för då struntar jag i det idag. Jag ska också ringa Julia, vill veta allt om hennes skola och fredag! Mer vet jag inte, städa mitt rum kanske. Imorgon är det skola igen, det gäller att ta vara på helgerna!

Ha det bra!

Trött

Nu ska jag snart gå och lägga mig, man vänjer sig snabbt vid skoltiderna. Just nu är jag jättetrött, måste sova ^^, Kommer vakna tidigt imorgon, det är jag nästan säker på. Vi ses imorgon och God Natt allihopa!

Regn, Regn, Regn...

Idag har det bara regnat och regnat här. Så för mig blev det ingen jogging, eller runda i skogen. Men imorgon så! Jag har verkligen inte gjort någonting idag, suttit inne.. Jag har haft jättetråkigt idag men jag tycker att sånna dagar också kan behövas någon gång ibland ;-). Men jag gick i alla fall ut på gården och fotade lite, här kommer två bilder:

Närbild i trädgårdslandet ;-)

Blomman som står på trappan fick också vara med på bild.

Jag kan verkligen inte säga att jag är bra på att fota, det är jag verkligen inte! Men jag jobbar på det :-D

Ha en jättebra kväll, bloggar innan ja går och lägger mig!


Mandy Moore - Only hope

Tipsades av denna låten av en kompis, och jag blev helt kär i den! Vanligtvis brukar jag inte gilla såhär lugna låtar, men jag gillar texten, hennes röst och melodin, allt! Den ska visst vara från en film som heter "A walk to remember" Har någon sett den? vad tyckter ni? Hur som helst är låten vacker och jag kan inte sluta lyssna!


Vad tycker ni om låten?

Stå för era komentarer

Är det något jag verkligen hatar är det när människor skriver en anonym komentar för att tracka ner på andra! Jag har börjat ta bort dessa, men blir ändå frusterad när jag får en sådan komentar. Jag fick nyss en sådan anonym, där någon ( jag tror mig veta vem) skrev att min blogg var "inte fin" och att jag är löjlig och konstig. Jag tycker inte min blogg är ful, du kanske gör det, men inte jag! Jag vill förstås ha komentarer, det är inte det jag menar! Men vill du säga var du tycker om mig, gör det inte anonymt! Jag har klart och tydligt skrivit under mina inlägg att jag tar bort alla anonyma komentarer! Varför envisas ni då att skriva fler?

Vad tycker du om anonyma komentarer?

Morgon

Nu har jag fått sova länge, äntligen! Idag ska jag vara med Julia, kanske gå/springa en runda, och städa lite. Mer vet jag inte, än. Tänkte bara blogga lite snabbt, för nu ska jag duscha. Ha det bra!

Sova!

Nu får man äntligen sova! Gått upp vid 6 hela veckan(förutom måndagen då) och nu ska jag äntligen få sova ut! Skönt! Imorgon får jag se vad jag hittar på, sa nog vara med Julia, vill veta allt om hennes fredag. Sen ska jag nog bara ta det lugnt, sova och titta på tv. Tränar nog lite också, har ju köpt nya gympakläder, då ska man ju se till att dom kommer till användning eller hur? ;-)

Jaja, nu ska jag i alla fall sitta här ett tag, ska utnyttja kvällen till fullo. Och sen få en god natts sömn hade jag tänkt :D Ni få ha en rikigt skön kväll allihopa så ses vi imorgon!

I denna mysiga sängen ska jag krypa ner sen, min dator med simple plan-bakrund(ofcourse) och min älskade röda mobil. Kan det bli bättre en fredagskväll?;-)
(Gammal bild men jag orkar inte fixa en ny :-P)

Helg:D

Så nu var denna veckan slut. Idag har vi haft klasstid då vi lyssnade på vår rektor, engelska då jag och en kompis sprang runt och letade efter salen, hittade den tillslut. Jag var säker på att läraren skulle fråga var vi varit men hon sa bara "Welcome!" jätteglad^^. Sen hade vi håltimme, spanskan var inställd. Lunch, samhälle och idrott. En väldigt lugn dag egentligen:P Nu ska jag se på simpson, och sedan är det nog middag. Efter det tänker jag nog ta det lungt och njuta av helg och fredagskväll!

Ha det bra allihopa!

God Natt!

Ja, nu är det mörkt utanför huset och dags för mig att gå och lägga mig. Trött blir man efter som här dagarna. Men man vänjer sig nog, tillslut. Imorgon slutar vi med idrott vid halv fyra, bra att ha det sista lektionen. Då kan man ju åka hem och vila upp sig direkt!

Ha en bra kväll nu och sov gott!

Fruktblandning

Blev så sjukt sugen på frukt, så jag slängde ihop en liten blandning. Kan inte kalla det för fruksallad, för lite olika sorters frukt i. Saknar vindruvor, apelsin och kanske persika. Men man tager vad man haver brukar man väl säga?;)

Gott i alla fall!

Inerhåller vattenmelon, äppel och banan. Så enkelt men ändå så gott!

Nu tänker jag njuta av frukten och se på lite bra tv :)

Ha det bra!

Hemma från skolan.

Idag har varit en kort och lugn dag. Började med lektioner idag, först matte och svenska och avslutade med en timmes datakunskap. Sen fick vi sluta, då var klockan bara tjugo i ett. Efter det var mamma och jag och handlade Gymnastikkläder till mig. Hittade ett par röda klassika pumashorts och en svart, snygg niketröja. Ingenting speciellt att visa så jag har inte tagit kort på det. Köpte också två par nya skor till mig. Det var rea, ett par ska jag använda till vardags, och ett till idrotten. Vi hittade också en liten kalender och nya kollegieblock till mig, eftersom vi inte får det av skolan.

När jag kom hem åt jag en stor potion med makaroner och köttfärssås, mums! Nu ska jag ringa Julia, vi skulle hitta på något nu bestämde vi =)

Ha det bra!

Sista inlägget för dagen

Nu har jag nyss tagit en lång, skön dusch och tittar på prodject runway=). Ska se båda pogrammen och sedan gå och lägga mig. Trött blir man efter dom här dagarna och även imorgon börjar jag vid 10 över 8. Då är det 7-bussen som gäller och att hasa sig up vid 6. Börjar med lektioner imorgon, ska faktiskt bli lite spännande på något sätt.
Slutar vid tjugo i ett i alla fall, skönt det!

Nu börjar prodject runway efter en reklam, så ha det bra och sov gott allihopa!

Ritade idag.

Ritade en liten bild, färglade den och fixade nu precis. Hoppas ni gillar den =)

En ganska kort dag.

Dagen har varit väldigt bra faktiskt, mycket information. Men ganska bra uppgifter med klassen i grupper. Jag kommer troligen trivas bra i klassen=)

Nu ska jag käka, utsvulten. Sen ska jag nog ta det lugnt, sitta här och kolla på tv. Julia börjar imorgon, så jag antar att hon inte har tid att hitta på något med mig idag. Men imorgon ska jag tvinga henne att berätta allt om sin dag för mig ;)

Ha det bra!

Natti Natti

Ja, jag tänker ju inte gå och lägga mig än, men jag ska se lite på tv och slappa och sen är det dags att krypa ner under täcket, Är alldeles slutkörd redan efter första dagen, så en god natts sömn är precis vad jag behöver nu. Bloggar imorgon morgon om jag hinner, annars gör jag det direkt efter skolan.

Ha en bra kväll och sov så gott allihopa!

Första dagen i skolan.

Jag bloggade inte idag på morgonen, hade inte nog med tid och var alldeles för nervös om jag ska vara ärlig. Nu skola, ny klass, nya namn att lära sig... Men det gick bra, först var det upprop, sen umgicks klassen hela dagen. Jag trivs väldigt bra, och har redan fått några att prata med. Imorgon ska vi ha en till specialdag, och sen är det dags för lektioner.

Ikväll ska jag först äta, och sen ringa Julia. Vi ska gå en runda med Diva på samma gång som jag berättar om min dag. Julia var så nyfiken.=) Hon börjar inte förren på torsdag, och då lär jag vara lika nyfiken som henne!

Nu är det snart dags för käk, så jag får väl sluta här. Ha en bra dag, jag bloggar ikväll igen.


God Natt!

Ja, jag ska inte gå och lägga mig än men jag vill skriva nu, så jag inte "behöver" göra det sen. Imorgon är det skola igen, ny klass och allt. Känns lite nervöst, men förhoppningsvis går allt bra! =) Berätta om dagen imorgon.

Nu ska jag bara sitta här ett tag, Julia, jag och Suss tog en långrunda i skogen ikväll så jag hoppas att jag ska kunna somna någolunda tidigt.

Ha en bra kväll allihop och sov gott sen!

Julia är här!

Nu sitter jag, Suss och Julia här och pratar. Julia har 6 kattungar och vi vill så gärna ha en av dom. Vi har en speciell av dom i sikte, men jag tror inte att vi får någon. Men vi ska prata med mamma och fråga, kanske får vi en trots allt? Nu ska vi sitta här och sega ett tag och kanske vi går ut ett tag. Måste ut och röra mig så jag kan somna ikväll, börjar skolan imorgon!

Ha det så bra!
// Jenny och Julia=)

Måndag, Morgon

Förlåt för att jag inte bloggade igårkväll, men jag märkte hur mycket klockan var och var tvungen att gå och lägga mig. Jag skulle som sagt komma in i skoltiderna lite, vilket inte fungerade eftersom jag gick och la mig vid elva och somnade inte förren lite över ett! Vaknade på morgonen vid åtta, great tänkte jag, tyvärr somnade jag om där och vaknade nästa gång vid elva... Så det får bli som det blir med tiderna imorgon! Vakna i tid kommer jag i alla fall göra, hur trött jag kommer vara vill jag inte ens veta...

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag måste göra någonting i alla fall, om jag ska kunna somna ikväll. Kanske springer jag en runda med Julia. Eller cyklar. vem vet? Ska i alla fall ut och röra på mig det har jag bestämt.

Bloggar ikväll igen om det inte händer något "speciellt" under dagen, som jag känner att jag måste berätta! ;-)

Ha en bra dag allihopa!

Söndag morgon

Vaknade vid 10 idag, hur jag ska kunna somna tidigt ikväll är ett mysterium. Men det ska nog gå, tillslut...
Idag åker Nelly hem, kommer nog inte hinna hälsa på henne innan hon blir hämtad, så när jag är klar, och har klätt om, ätit frukost, borstat tänderna och allt detdär ringer jag nog Julia. Hon kan säkert hitta på något, det regnar idag så vi får nog hålla oss inomhus, spela tv-spel, titta på tv och sånt.

Jag bloggar igen ikväll, och hoppas att alla får en bra dag!

Ciao!

God Natt!

Nu är klockan över halv tolv, och jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt... Jaja, jag får gå och lägga mig tidigt imorgon istället.

Idag har varit en väldigt rolig, men jobbig, dag. En liten valp med för mycket överskottsenergi tar verligen på krafterna, men det är kul också. Jag har tillbringat nästan hela dagen borta hos halvsyrran, lekt och gått ut med Nelly. Jag får se om jag hinner säga hej då imorgon innan hon åker, vi får hoppas det!

Nu ska jag gå och lägga mig, ni får ha en skön kväll allihopa! Bloggar imorgon, ses då.

God Natt!

One Slow dance - Simple Plan

Denhär låten är så himla vacker! Den har så underbar text, men det är inte Simple Plan som ska ta cred för det, det är Rufio! Detta är bara en cover av simple plan, men dom gör den så himla bra! Älskar Simple Plan och älskar låten! Kan det bli bättre?

Vilken är er favoritlåt? Berätta =)

Morgon

Om en timme ska jag gå bort till Nelly, så jag hinner verkligen slänga in ett inlägg nu. Sov länge idag, hur det ska gå med att somna tidigt ikväll får vi se, kommer nog att bli ganska svårt...
Ja i alla fall, idag ska jag nog bara vara borta hos vovven, kanske ringer Julia och se om hon vill ta en runda med Diva och oss också. Jag får se..

Det var allt jag hade att berätta idag, det var inte mycket men i alla fall.

Ha en bra dag allihopa!

Lördag, Natt.

Okej, dethär med att gå och lägga mig tidigt för att vänja mig går ju inge vidare just nu alltså, men jag känner att jag nu är tillräckligt trött för att somna. Gå och lägga mig tidigt får jag börja med imorgon, eller kanske på söndag? Man kommer snabbt in i rutinerna. Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute, suttit här och annat. Imorgon däremot blir det fullt upp hela dagen när lilla Nelly kommer. Det tar verkligen på krafterna att ta hand om en valp med överskottsenegi så det skulle räcka till att springa i en timme utan stopp. Men det är kul, det är det verkligen!

Men nu ska jag som sagt gå och lägga mig, först byta om och borsta tänderna och sånt, och sen blir det sömn(förhoppningsvis) för mig.

Ha en bra natt till er som fortfarnade är uppe och hoppas att ni alla sover gott!

Fredag, Morgon

Vaknade "redan" vid 9 idag, jätteglad idag av någon anledning. Känner för att gå ut, jättefint väder idag! Sol och nästan helt blå himmel, perfekt väder såhär i slutet på sommarlovet!

Idag ska jag som sagt nog ta hand om Nelly om hon kommer idag, och så ska jag nog ringa Julia och se om hon vill hitta på något.

Hade inte mycket att skriva idag, har nog mer ikväll.
Ha en bra dag allihopa!

Kvällen

Nu ska jag snart gå och lägga mig, trött efter dagen som gått. Trodde först att jag skulle få en "tråkdag", men helt plötsligt stolpar brossan in i rummet och ber mig hjälpa honom att städa garaget, eftersom han ska köpa bil. Väldigt skeptiskt till att städa var jag först men följde med i alla fall. Men det var riktigt roligt! Plockade undan grejer, sopade och fixade till helt enkelt. Och bra blir det, men det kommer bli ännu bättre med en bil där!

Sen kom mamma hem, då var det dags för fika, kakor och tårta. Idag hade hon verkligen slått på stort! =D Gott var det i alla fall!

Imorgon får jag se vad jag hittar på, tror  Nelly( en taxvalp) skulle komma. Då får man ju gå ut och leka med henne! Men jag skriver imorgon igen.

God Natt allihopa och sov så gott!

Stockholms kyss - Lars Winnerbäck

Jag bara älskar den här låten! Jag blir så otroligt glad av både låten och musikvideon. Blandningen av kändisar och "vanliga" människor är grym och gör videon ännu mer sevärd. Kul att försöka se vilka kändisar som är med i videon =)

Se och njut ;)

God Morgon!

En ny dag nu alltså, gick och la mig sent igårkväll så jag sov länge. I helgen ska jag börja gå och lägga mig lite tidigare, måste ju komma in i tiden till skolan.
Jaja, nu tänker jag först äta frukost, duscha och klä om, sen ser jag efter vad Julia har för sig idag. Det regnar idag, så ute är det inte så kul att vara, men vi får se vad vi hittar på.

Ikväll har jag inga speciella planer, slappa dagar nu så nära skolstarten.

Ha det bra, så skriver jag mer ikväll.

Kväll

Idag har jag varit ute mycket, gick i skogen i flera timmar. Hittade inte jättemycket blåbär, men tillräckligt för att både baka massa goda muffins och en lite paj. Det tänker jag göra imorgon, lägger ut bilder på resultatet sen, bra eller dåligt. Kvällen har jag spenderat framför photoshop, färglagt manga. Försöker göra min färglägging mer detaljerad, det är svårt men jag ska klara det =)

Två nogulunda bra kort jag tog under dagen, tog fler men dom blev antingen alldeles för suddiga eller helt enkelt inte bra.

Blåbär är bara för gott!

Hittade några få kantareller också, men det räcker till en liten stuvning.

Nu tänker jag bara sitta framför datorn och chatta tills jag blir trött, kommer inte blogga mer ikväll så jag kan ju säga
GOD NATT!

Ut i skogen

Nu ska jag iväg och möta Julia, ut i skogen ska vi med lilla Diva. Och så ska vi plocka blåbär också. Kameran följer med, så det blir nog mycket bilder idag!

God Morgon!

Oj, vad dagarna går snabbt nu så nära skolans början. Det gäller att njuta så gott det går! Idag ska jag först äta frukost och klä på mig, sen ringer jag nog Julia och kollar om hon vill hitta på något. Det är ganska fint väder idag! Lite blåsigt bara. Så vi kanske går/cyklar en långrunda. Isåfall blir det nog mycket bilder som jag kan lägga ut här. Vi får se helt enkelt.
Ikväll blir det nog en film av något slag, vet inte vilken. Det är så mycket jag har tänkt idag. Vi får se vad det blir mer.

Ciao!

God Natt!

Ja nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Bloggar imorgon morgon igen!
Sov så gott alihopa, så ses vi imorgon!

Halvklar

Så, nu har jag fixat lite i alla fall. Headern jag har är bara tillfällig, jag gjorde den lite snabbt för att färgerna inte skulle skära sig. Men som ni säkert ser är bloggen bara lite halvfärdig, men jag orkar inte jobba med den mer idag. Jag fortsätter imorgon istället.

Men jag kan berätta lite om dagen. Jo, vid tolv åkte Julia, Suss och jag in till stan för att shoppa. Vi åkte först in för att köpa skor till mig, hittade ett par alldagliga men snygga svarta skor(bilden längre ner).
Sen drog vi in i "riktiga" stan och letade tröjor till Julia, vi tillsammans hittade ett grymt snyggt vitt linne med svarta leopardfläckar på. Sen köpte vi färgningsmedel till Sofie, eftersom hon ska färga om lite kläder.
Sen åt vi på cofécorner, mumma, gyrosrulle blev det.

Nu sitter jag hemma och fixar med bloggen som sagt, och seen ska jag nog titta på tv eller gå ut en sväng. Vi får se.

Glömde att jag hade med kameran, men jag tod ändå några få bilder lite senare på dagen.


Mina nya, snygga skor från skokällarn, 175kr kostade dom på REA.n.

Jag och söta Julia på väg hem från stan, lite trötta var vi allt efter dagen.

Det regnade och regnade hela dagen, men lika kul hade väl vi för det=)

Ha en fortsatt bra dag allihopa, och så skriver jag lite ikväll.

Ciao!

Fixar

Fixar designen på bloggen, så färgerna just nu på bloggen skär sig mot varandra. Men jag håller som sagt på att ordna det så det kommer se ut såhär ett tag nu. Får se hur slutresultatet blir, troligen blir jag klar idag men man vet aldrig. Berättar om dagen som gått lite senare. Nu ska jag först fixa med färgerna.

Ha det bra!

Kväll igen

Idag har varit en speciel dag kan man säga, började dagen som sagt med att vara med Maria. Hon åkte hem, inte så glad, av ett skäl jag inte vill ta upp här i bloggen( det handlade inte om sofie eller mig, och det var inte heller Maria som gjort något fel, det var från ett annat håll skiten kom). Ja i alla fall, sen när bussen gått och vi hade varit hemma ett tag ringde vi Julia för att se om hon kunde hitta på något. Och visst kunde hon det, så det var bara att slänga på sig ytterkläderna och ut i motionsrundan med Julia och hund. Efter det satt vi och segade på våran trädgård ett tag, det är det som är så bra med Julia vi kan bara stå och hänga någonstanns och ändå ha så roligt!

Imorgon ska vi först ta ut våra ID-kort från banken, som nu entligen efter veckors väntan har kommit!. Och sen drar Julia, Suss och jag in till stan och shoppar. Jag måste ha ett par nya skor nu inför skolstarten, och Julia ska köpa tröjor. Sen blir det förstås middag på stan, får se vilken resturang. Tar nog mycket bilder som jag kan lägga ut på bloggen!

Ses imorgon!

Ha en fortsatt bra kväll!

Hej!

Har ni haft en bra morgon? Själv  vaknade jag av att Sofie och Maria kastade kuddar på mig, precis som förra gången. Dom är alltid vakna innan mig, så då tycker dom att jag också ska vakna, och ja, vad har jag för val? Så det var bara att hasa sig upp, efter många kastade kuddar och täcken, och gå ner och äta frukost. Nu ,2 timmar senare, sitter jag här och lyssnar på när Maria och Suss lyssnar på musik och sjunger med, underhållande. Lite senare går vi nog ut en stund, sen vid halv fem åker Maria hem till sig, och då tänkte jag påbörja min så kallade storstädning av rummet som jag haft i tankarna i flera dagar. Men idag ska det i alla fall bli gjort! (förhoppnings vis...)

Det var väl allt jag hade att berätta idag, ses ikväll!

Ha en bra dag!

God Natt!

Tänkte bara säga god natt, jag ska i alla fall försöka sussa nu. Kommer inte gå så bra eftersom när Maria och Suss är vakna kan jag bara inte sluta prata. Kommer nog bli mycket prat och skratt tror jag nog.

God Natt!

Kväll, Söndag

Jaha, nu har en hel dag gått igen, vad snabbt det går! Idag trodde jag att jag skulle storstäda, men så blev det inte. Började dagen med tv, och film och sen kom Maria hem till oss. Vi tittade också på film, Dagispapporna(Daddy daycare) och nu sitter vi här och snackar mest. Kommer nog göra det tills sent inatt, Sofie roar sig med att spela gitarr och Maria tittar igenom alla låtarna på Sofies mobil. Jag sitter mest här och lyssnar och lägger komentarer.
Får se vad vi hittar på mer sen, än bara att snacka.  Bädda och fixa lite i rummet ska vi i alla fall =).

Nu har Maria slått igång Lars Winnerbäck, nu blev  glad :) Ses senare ikväll!

Lars Winnerbäck är magi!

Söndag

Nu tänker jag sätta igång med storstädning av mitt rum, vilket jag inte gjorde igår. Men nu är det dags! ;)
Det kommer nog ta ett tag så jag har inga fler planer för dagen, bara lite tv där på kvällen. Har väl inte så mycket mer att säga, det händer inte så mycket här ute. Tänkte bara att jag skulle blogga i alla fall!

Ha en jätte bra dag!

Simple Plan för hela slanten :)

God kväll! Idag har varit en tråkig, regnig dag. Julia är i sin sommarstuga i helgen, så kan ju inte hitta på något med henne. Men på måndag, om hon kommer hem då, ska vi se om vi kan hitta på något. Tänker ringa henne imotgon och prata lite tror jag :) Länge sen sist.

Nu sitter jag och lyssnar på Simple Plan och chattar, vad ska man annars göra en regnig lördagskväll ute i där jag bor?
Simple plan lyser upp mina dagar :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör.

Sov gott allihopa!

Simple Plan<3 Tack för att ni finns!(Bild tagen från google!)

Lördag "Morgon"

Hej! Jag har en riktigt tråkig dag idag, det regnar ute och alla är bortresta. Men kanske är det bra, för mitt (och syrrans) rum behöver en riktig storstädning, dammsugning, kanske till och med moppen? ;)

Så nu ska jag börja städa, bloggar senare om det händer något speciellt, annars bloggar jag ikväll.

Ha en bra dag allihopa, så bra det går i alla fall :)


Fredag, eller Lördag kanske man ska säga?

Tänkte bara säga God Natt och så till alla, jag har inte haft så mycket för mig nu ikväll så jag har inget "viktigt" att skriva. Men hoppas att alla sover gott och vi ses imorgon.

Slänger in dagens outfit också:

Linne: G-kås
Kjol: Gina tricot
Leggings: Gina tricot

God Natt allihopa!


Fredag: GOD MORGON

Hej Allihopa! Nu har jag ätit en god frukost och duschat. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt, men Maria har sovit över här inatt, så något hittar vi väl alltid på.

Igår när sanna var här spelade vi tv-spel och kollade på film, Wind Chill, skräckis som var ganska läskig faktiskt, det fanns stunder när jag blundade så att säga.

Men nu ska vi gå ut en sväng, ha det bra!

Torsdag, Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Jag har haft massa kul, tittat på film, gått i stan, ätit god mat och massa annat =).

Dag 1:Jag började Onsdagen med att hasa mig upp vid halv 8, och vid 10 så åkte vi iväg, Malin mötte upp oss i stan och vi drog iväg till dom. Där åt vi mat och tittade på Katten i hatten, bra film, men jag tror Sanna uppskattade den mer. Sen åkte vi inte till stan en stund, sen tillbaka och åt mat. Avslutade dagen med film, vi såg både Jävulen bär prada och Harry Potter 1. Sen gick vi och la oss.

Dag 2:  Vaknade av att Engla, ett av barnen, sprang in och väkte oss. Så vi kunde bara hasa oss ner och äta frukost. Sen tittade vi på film, Harry Potter 2. Efter det städade vi och gick ut, sen var det dags att åka hem.

Men kul har jag haft :)

Nu sitter Sanna hos mig, hon ska vara här tills 10 ikväll :) Vi får se vad vi kan hitta på.

Ha det bra allihopa!

Onsdag, morgon

Så, nu var allt fördig-packat, jag är sminkad,fixat håret och allt. Snart ska jag käka frukost ch sen är det nog nästan dags att åka.

Var uppe vid halv åtta idag, då en hemsk känsla slog mig: Såhär ska jag ha det i nästan ett år innan vi får sommarlov igen! Fast ännu tidigare, jag höll nästan på att somna i duschen... Jaja, vad kan man göra? Men det är ändå en trött känsla...

Så nu ska jag vakna till hade jag tänkt, och äta frukost som sagt. Ha en bra dag allihopa!

(Jag kommer inte kunna blogga förren torsdag kväll)

Tisdag Kväll

Hej! Har ni haft en bra dag? Just nu sitter jag och tittar på shrek 2. Asbra, kanske har jag dålig humor, men jag skrattar hela tiden ^^. Efter det går jag nog och lägger mig, ska upp tidigt imorgon för jag, syrran och sanna ska dra bort till Sannas, någonting... (?) och sova där :). Kul kommer det troligen bli. Bloggar imorgon morgon, men kommer nog inte kunna blogga tills på torsdag kväll.

Men nu ska jag se klart på filmen!

SOV GOTT!


Tisdag

Hej
Tänkte slänga in ett inlägg nu. Sov länge idag, skulle sovit ännu längre om inte syrran skulle vaknat och stört mig. Men nu är jag uppe i alla fall, och tittar på tv. Ska snart äta lunch, sen får jag ser vad jag hittar på efter det. Som vanligt hade jag inte mycket att säga på morgonen, har nog mer att berätta ikväll.

Ses ikväll!


Måndag Kväll

Just nu har jag krypit ner under täcket i mitt och syrrans rum, och tittar på filmen stardust. Mysigt, för det regnar och blåser och regnar ute. Snart är filmen slut så det jag sitter och funderar på är vad jag ska titta på sen. Jag är grymt sugen på en harry potter, vet inte vilken. Jag kör på "magi"-filmer idag. Innan tittade jag på Eragon, Nu Stardust och sen troligen en harry potter.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting annat än suttit inne, kollat på tv, tittat på film eller suttit vid datorn. Kan vara skönt med sådanna dagar ibland också, tycker ni inte?

Imorgon ska jag nog i alla fall ringa Julia och se om hon harlust att hitta på något. Får hoppas på det, vi har talat länge om en lång cykelrunda eller liknande. Så jag får hoppas på hyfsat fint väder imorgon.

Nu ska jag kolla klart på filmen.

God Natt och ha det bra!

Måndag Morgon

God Morgon allihopa! Nu har jag varit vaken ett tag, suttit vid youtube. Snart ska jag ner och äta lite frukost, sen ska jag duscha och klä på mig. Efter det ska jag nog ringa Julia, och se om hon vill hitta på något.

Jag hade inte speciellt mycket att berätta idag, men kanske mer ikväll, vi får se, jag bloggar i alla fall.

Efter middag

Nu har jag ss käkat, pommes och kyckling blev det, min favorit =) Han inte blogga på morgonen, jag gick bort till Nelly direkt. Idag fick valparna leka i alla fall. Jättesöta var dom.

Nu ska jag sitta här ett tag, sen ringer jag nog Julia så drar vi bort till Nelly igen.

Ha det så bra, jag hade inte så mycket att berätta idag men kände att jag skulle blogga i alla fall.

Sen kväll

Klockan är nästan ett på natten, men jag är ändå inte det minsta trött. Har just börjat kolla på shrek, får titta ensam på film idag. Syrran är hos en kompis och brossan fiskar, känns lite ensamt här måste jag säga, men rätt skönt i alla fall. Imorgon ska jag vara hundvakt igen, får se om Julia och jag låter valparna leka, kanske det.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, sen kanske jag ritar lite. Efter det hoppas jag på att jag ska vara lite trött =)

God Natt allihopa!

God Morgon

Hejsan! Nu har jag nästan nyss vaknat, vaknade tidigt idag också, kanske är bäst så, skolan börjar ju ganska snart.

Idag ska jag som sagt vara hundvakt, hade tänkt att sms:a Julia snart och se om hon är uppe oh redo att dra. Troligen inte, hon är inte en morgonmänniska.

Nu ska jag bara äta lite och slänga på mig lite kläder.

Ha en jättebra dag allihopa!

(Slänger in en bild på gårdagens outfit också)


God Natt!

Jag ska inte gå och lägga mig än men jag skriver ett god natt- inlägg i alla fall. Kommer nog inte komma ihår sen när jag är trött och förvirrad..

God Natt och sov så gott!

Bjuder på en ny mang bild också =)

Kväll igen

Idag har det verkligen inte hänt nånting, jag har mest suttit här. Men imorgon kommer lill-Nelly, asroligt.

Sen har jag fått flera andra bra nyheter. För det första så ska Jag, Sanna och Sofie sova över hos sannas Moster, Malin. Kul ska det bli! Vi åkte till Stockholm tillsammans när TH-konserten egentligen skulle varit, vi bodde hos Malins kompis Gina. Ska får bo där igen sen när TH- konserten har fått sitt nya datum, fast nu är det ännu bättre. Hon ska flytta och bli granne(som sanna säger) med Globen och hovet! Asbra jue =).

Sen kanske vi ska till Norges också eftersom Malin kände en som bodde där,fast det är inte alls bestämt.

Nu ska jag ner och titta på tv, äta chips och dricka läsk, Mums!

Ses!

God Morgon!

Här sitter jag nu, trött, framför datorn. Vaknade tidigare än vad jag brukar, redan halv 10. Men det är ganska skönt att vara "tidigt" uppe, då har an ju hela dagen framför sig!

Idag kan jag inte vara med Julia, hon ska ta hand om hennes små syskonbarn, men ikväll kanske vi åker och badar. Det är så obestkrivligt varmt idag, kan behöva ett dopp i ån.

Nu ska jag äta lite frukost, och sen går jag väl och sätter mig här igen, datanörd som man är. Vi får se vad jag hittar på senare på dagen.

Ha en trevlig dag!

Bilden har jag ritat själv idag på morgonen, när jag inte hade något att göra. Ni får jättegärna skratta åt den, det gjorde jag =D

RSS 2.0