Om min blogg

Som ni märker var det länge sen jag skrev långa inlägg om min dag. Jag har bestämt mig för att använda bloggen till mina bilder, och annat. Alltså inga långa "detta är mitt liv"-inlägg. Det händer att jag skriver lite om vad jag gör om dagarna ibland också, men inte så ofta. Det händer inte tillräckligt mycket i mitt liv för att fylla en blogg med bara "mig" så att säga ;-)
Det finns redan tillräckligt många "mitt liv"-bloggar.

Ha en underbar helg nu! En helg närmare vintern och jul!

Halloween!

Idag är det halloween, så jag slängde ihop en liten bild till dagens ära.

Hoppas att alla får en trevlig kväll!

Själv tänker jag titta på lite skräck med vänner och sen gå en liten runda.

Sjöjungfru

Nu när jag ändå håller på kan jag lägga ut en till bild jag gjort. Hoppas ni gillar den!

Omgjord.

Hej!
Länge sen sist nu. Men jag lägger ju bara upp bilder i denna bloggen nu, så det blir ju inte så ofta jag skriver. Min senaste bild är en omgjord bild på en ängel jag la upp för länge sen. Förra gången hade jag just lärt mig att färglägga på photoshop, så den ser inte jättebra ut. Nu har jag laggt till mer skugga och sånt, så lite bättre ser den ju ut.
Vad tycks?

Mermaid

Nyaste bilden, ritade och färglade den idag exakt. Hoppas ni gillar figuren. Vad det gäller vattnet och bryggan behövjag verkligen tips! Hur ritar man vatten och fint trä på photoshop? Om ni vet eller har några som helst tips skulle jag bli superglad!

Hoppas ni gillar den som sagt, och komentera gärna!

Blomma

En liten blomma jag ritade på ungifär två minuter och scannade in, färglade den sedan i Photoshop. Hoppas ni gillar  den =) (Amatörblomma, det är inte riktigt min grejj, men har någon något extra tips så tar jag gärna emot det)

Blomma jag ritade en tråkig eftermiddag

RSS 2.0