Bilder

Har inte bloggat på ett tag nu^^ Länge sen sist.. Men nu har jag gjort några bilder jag känner för att visa, kommenera gärna både bra och dålig kritik!
Bild 1:

Bild 2:

Äntligen fredag!

Hej!
Nu är det äntligen fredag och jag har avslutat min skoldag. Halvsyrran skjutsade mig hem och bjöd på glass på vägen, hon är så snäll. Nu ska jag bara sitta här och njuta av att det är helg, sen blir det kycklingrulle, tv och läsk.
Ha en underbar fredagskväll!

Idol, dusch sen säng

Hej!
Nu har Julia gått hem och Sofie och jag sitter och kollar  på idol, en del bra en del dåliga enligt mig. Men snart är det slut i alla fall och då ska jag duscha och fixa till mig, och efter det är det dags att gå och lägga mig. Bara fredagen kvar nu! Skönt! Imorgon kväll blir det kycklingrulle från pizzerian och chips och läsk framför tv:n. Älskar fredagarna!
                     

Julia är här

Nu är Julia här och hon, syrran och jag sitter och tittar genom mina saker från ettan till trean. Väldigt kul, jag hade mycket konstigt för mig kan man ju säga. Vi kommer nog sitta här ett tag, och sen kanske vi går ut en stund. Det känns verkligen som fredag! Jag blir så besviken när jag gång på gång kommer på att det inte är det... Jaja, nu ska jag i alla fall fortsätta med att läsa mina berättelser och sjunga gamla sånger från musikstunden vi hade varje vecka.

Ha en bra kväll!

Spanskaläxa

Hej!
Nu sitter jag här och gör Spanskaläxan, brukar inte få någon men idag fick vi jätte mycket! Läsa en text och svara på frågor, men det går säkert snabbt.
Sen  ska jag öva på engelskaglosor, och efter det ska jag och Julia hitta på något, så fort hon kommit hem.

Ha en bra dag!

God Natt!

Skriver ett sista inlägg för dagen nu. Lite tidigt, men jag ska städa lite sen ska jag gå och lägga mig och det kommer nog bli lite  sent att skriva ett inlägg då och jag kommer nog inte orka heller.
Imorgon slutar jag vid 20 i ett, skönt! Sen är det bara en dag till helgen!

Ha en skön kväll och sov gott sen!

lång dag

Hej!
Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, gick till halv fem idag. Dagen har gått assegt, vi har inte gjort något kul alls. Fick sova till 8 idag men är endå himla trött, bussresan hem kändes ovanligt lång i alla fall. Nåja, nu ska jag sitta här ett tag, sen så ska jag nog bara titta på tv och slappa. Låter som en tråkig dag, men gud vad trött jag är!

Ha en bra dag!

Hello

Nu är jag redo för att gå och lägga mig, så nu kan jag sitta framför datorn hela kvällen tills jag ska gå och lägga mig.

Imorgon kan jag sova till 8, känns som riktig lyx! Men jag går till halv 5 också, inte lika lyxigt. Men vi har inga läxor i alla fall, skönt det.

Idag fick jag veta att jag ska vara hundvakt på lördagen också, Nelly kommer hem till oss hela kvällen, kul kommer det bli! På söndagen har min kusin sin 18-års fest också, denna helgen blir det inga vila i alla fall!

Hej!

Nu har jag hunnit med att äta sen jag kom hem och nu ska jag bort till halvsyrran. Ska prata lite med henne, och fixa lite där.

Idag har varit en otroligt lugn men seg dag, åkte in vid 8, den enda bussen jag kan ta på morgonen när jag börjar sent. Gick och väntade en timme, fick veta att matten var inställd. Hade biologi, lunch, och avslutade med 100 minuters engelska. Kul...

Jaja, nu ska jag i alla fall dra.

Ciao!

God Morgon!

Idag åker jag inte förren vid åtta, så jag hinner slänga in ett inlägg nu. Idag har vi bara tre lektioner, Matte, Engelska och biologi/Naturvetenskap. Lätt!
Ikväll får jag se vad jag hittar på, troligen matte, haha, inte så kul att hålla på med på den enda fritiden man har. Men vad gör man?

Jaja, ha en underbar dag allihopa, bloggar när jag kommer hem.
Ciao!
                                          

Natti!

Nu ska jag gå och lägga mign alldeles strax, ska bara slänga ihop engelska läxan först och sen är det dags att sova.

Imorgon har jag inga speciella planer, bara skola och matte på eftermiddagen, ha det bra allihopa och sov så gott!
                                          

Hej!

Han inte blogga på morgonen, jag har så dåligt om tid när jag ska ta sjubussen, men nu sitter jag här i alla fall =) Idag har jag bara haft vanliga lektioner, inget speciellt alls. Mattelektionen tog priset i seghet, höll på att somna på den 90 minuter långa lektionen utan rast. Jaja, nu ska jag i alla fall messa Julia, idag ska vi i alla fall vara om hon har tid.

Ha en fortsatt bra dag!

Glömsk är man i alla fall

Hej!
Idag har jag städat och annat hos syrran, tog inte så lång tid i alla fall. Sen var det tänktatt jag skulle räkna matte, men det glömde jag natuligtvis bort! Så nu sitter man här med flera sidor man inte räknat som skulle vara klara tills imorgon, men jag känner verkligen att jag inte orkar nu. Det skulle bara bli fel, haha. Så jag får räkna utan stopp hela eftermiddagen imorgon om jag ska hinna med i tempot, men det ska jag nog klara av.

Imorgon är det bara skolan som gäller, vet inte mer än. Då får jag också se om det är något mer jag glömt!

Ha en bra kväll och GOD NATT allihopa! Hoppas att man kan somna så man har krafter till att hasa sig upp imorgon!

//Jempan

God Morgon!

Nu har jag varit vaken ett tag, sitter här och lyssnar på lite musik, just nu Wild Horses - Natasha Bedingfield. Jättefin låt, tycker jag i alla fall. Idag ska jag städa som sagt, och på kvällen blir det matteräknande troligen. Glömde helt bort att vi hade läxa i det, så det kommer bli sista minuten räknande.

Det är väl min dag, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och chatta, bytte just låt, nu är det dags för Crying - Aerosmith, min favorit låt just nu!

Ha en bra dag allihopa!

Hej!

Idag blev det ingen städning för mig, kände att jag verkligen inte orkade idag. Men det för väl bli imorgon, eller rättare sagt, det måste bli imorgon.
Idag har jag mest fixat med datorn, sorterat musik m.m. Och så har jag käkat godis också, en klassisk lugn lördagskväll. Imorgon ska jag som sagt städa, hehe, kommer ta ett tag som sagt. Sen har jag inga fler planer, får se vad jag hittar på helt enkelt.

Ha en underbar kväll så ses vi imorgon!
/J.

God Morgon!

Hej!
Inatt strecksov jag mer än tio timmar, skönt var det! Det är jobbigt med skolan, men helgerna känns värdefullare då.

Idag ska jag bort till halvsyrran och städa i deras källare, fast det är typ inte som en källare. Jag tror att det kallas gillestuga eller något. I alla fall så ska dom ha stort kalas nästa helg, och då undrade hon om vi kunde städa där nere, eftersom hon jobbar och inte har tid. Det är nämligen en gäst som ska sova där. Och visst, det kunde vi ju göra! Så nu är det storstädning som gäller, kommer nog ta hela dagen. Tar lite kort tror jag,om brossan inte tagit med sig kameran på hans fisketur, så ni får se resultatet.

Ikväll ska jag nog ringa Julia, har sagt det hela veckan men det har aldrig blivit av. Jag har varit alldeles för trött på eftermiddagarna. Men idag har man ju ialla fall tid. Vi får se vad vi hittar på, kanske tar lite kort då också.

Ha det bra!

Fredagskväll!

Nu sitter jag och tittar på Min Stora Kärlek på 3:an. En väldigt bra film tycker jag, jag har sett den förr, men det är tillräckligt bra för att man ska kunna se den igen.


Nu ska jag kolla klart på filmen, och sen blir det att krypa under täcket. Är jättetrött efter denna veckan, imorgon får man sova länge, woho!

Ha en bra kväll och sov gott!

// Jenny

Hej!

Nu är jag hemma från skolan, äntligen. Idag har jag paddlat och en massa annat. Vill bara säga att jag och min kompis är mästarna på att paddla;-)

Nu ska jag sitta här tills syrran kommer hem, om ungifär en halvtimme. Sen ska vi äta, och efter det kanske Suss och jag har en liten "myskväll" med chips och läsk framför tv:n.

Fick just en anonym kommetar, "Grattis Bill och Tom". Lite sent va? Jag lyssnar inte på Tokio Hotel längre, gjorde det förrut. Jag har bara tröttnat helt enkelt. (För er som inte vet fyllde Bill och Tom Kaulitz 19 år den 1 September). Även när jag gillade dom firade jag inte deras födelsedag, varför liksom? Jag har aldrig träffat dom, och kommer nog aldrig göra heller. Varför ska man fira någon man inte känner? Förstår mycket väl att folk lägger ut "Grattis Bill och Tom" på sina bloggar, det skulle jag gjort. Men några av mina kompisar bakar tårta och en massa annat. Det konstiga är att dom inte gör det när Georg och Gustav fyller år( dom andra två i bandet)...Att Bill och Tom fyller år är väl kul för alla TH älskare, men borde det inte vara lika kul att G&G fyller år också då?... Jaja, kom bara och tänka på det när jag fick den något sena kommentaren, du som skrev den kanske inte har sån koll på TH när du skriver det 4 dagar efter?

God Natt

Nu är det snart dags för mig att gå och lägga mig, går och lägger mig tidigare och tidigare nu.. Ganska logiskt eftersom jag känner mig tröttare och tröttare. I alla fall så börjar jag dagen med klasstid, resten av dagen är ganska lugn lite stressig bara. Det enda som bekymrar mig är friidrotten eftersom jag är så extremt dålig på det^^. Men min grupp kanske får paddla, får hoppas på det.

Nu ska jag som sagt snart gå och lägga mig, min tvillingsyrra utropade just "Nu ska vi vila mig lite!"(med jättefin kvällssvenska, hihi, hon gör min dag ibland alltså!^^) och det tycker jag låter ganska bra, hehe.

God Natt!

fixar lite

Just nu håller jag på och omorganisera lite i bloggen, byter lite färger och så. Så bloggen kan tyckas ha ett konstigt val av färger en tid framöver. Jag är inte ens nära klar, så jag kommer jobba i några dag. Fortsätter nog imorgon kväll, om inget kommer i vägen. Tills dess får det vara lite såhär.

Ha det bra!//
Jempansss

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår helt okej, dagen har varit bra. Vi har byggt flygplan i exprimentlabbet och haft massa övningar med både kuratorn och skolsköteskan, lite småkul ibland faktiskt=)

Ikväll har jag inga planer, har lite ont i huvudet och halsen. Tror att jag håller på att bli förkyld... Men jaja, jag har ju inte blivit sjuk än i alla fall, får väl njuta av tiden antar jag ^^

Ha en fortsatt bra dag, bloggar ikväll!


4/9 Torsdag

Idag är der dags för klassdag, kommer nog bli lite segt tror jag. Jag är inget fan av lekar precis, men man åker in och gör vad man ska så att säga.

Ikväll har jag inga planer rikigt, Julia och jag kanske skulle hitta på något, vi får se hur det blir med det=)
Hur som helst slutar jag vid 3 idag, två dagar kvar till helg nu! Skönt!

Ha en underbar dag nu ni som kan!

God Natt!

Klockan är tjugo i tio och jag är redan klar för att gå och lägga mig, det måste vara nytt rekord på länge alltså =) Men det är skönt att sova^^

Imorgon har vi klassdag, exerimentlabbet och lekar. Det kommer nog inte bli så jättejobbigt tror jag inte. I alla fall så är jag trött nu, och behöver mycket sömn till imorgon så....
....God Natt!

Hemma igen

Hej! Hur har er dag varit? Min dag har i alla fall varit helt okej, inte för mycket grejer om man säger så. Avslutade dagen med labbar både i kemin och biologin. Gutt.

Nu har jag just ätit så det blir nog en kväll framför tv och datorn, känner inte för något annat just nu om jag ska vara ärlig.

Ha en fortsatt bra dag!


God Morgon!

Nu ska jag snart ge med av till bussen, eller om ett tag rättare sagt, gick upp tidigt idag så jag har haft jättemycket tid till annat! Jätteskönt!
Men först hade jag tänkt att hitta mina mobillurar som ligger här någonstanns, kan ta ett tag attt hitta dom :P

Idag går jag som sagt till halv 5, jobbigt. Men vi slutar med Naturvetenskap, inte lika jobbigt som tur är.

Ha en underbra dag nu, så ses vi i eftermiddag!

CIAO!

Bjuder på en underbar låt innan jag sticker.

Hallelujah - Rufus Wainwright


Det är nog den mest underbara låt jag vet om jag ska vara ärlig, kan bara inte lyssna sönder den!
Njut!


Lite sömn nu.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp vid halv 7 imorgon, yey! Jag brukar gå upp vid 6 så detta är värsta lyxet för mig^^

Imorgon börjar jag vid 10 och slutar vid halv 5. Det är nog den jobbigaste dagen av alla, om inte fredagen då det bara är stress och stress...

Jaja, bloggar igen imorgon så ni får ha en skön kväll allihop!

Sov så gott!

Hemma från skolan

Nu är jag äntligen hemma från skolan, har bara haft 3 lektioner, men en 100 minuters engelska lektion är inte att leka med! Är jätte hungrig, och maten är snart klar, så vad jag ska göra nu är väl att äta. Sen ska jag titta lite på tv. Lite senare drar jag nog bort till syrran ett tag som bor 500 meter bort.

Inga stora planer som ni märker^^

Ciao!


Lite fler inköp.

Lite fler inköp från helgen, jag har verkligen shoppat loss ^^ Brukar inte göra det ofta, och jag har tänkt på dessa saker länge. En del saker hade jag presentkort på så det blev inte så dyrt. Jag är en riktig REA letare ^^,

Svart tröja, jätteskön!

Vita jeans som jag letat efter i flera veckor och entligen hittat, Yeay!

En ny mousse och en ny mascara, gillar mascaran, skiter dock i det vita. Det tar sån tid på morgonen.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, sov väl runt 5 timmar inatt eller något. Jätte trött. Imorgon börjar jag inte förren tio, måste ändå ta 8:a bussen in till stan. Kul! Men jaja, imorgon har vi i alla fall bara 3 lektioner, gutt!

Ha en underbar kväll och sov gott när ni tillslut går och lägger er!

Hej!

Nu har jag just kommit hem med bussen, trött och hungrig. Snart är det dags för käk, pasta och kycklingröra, Mums! Sen ska jag dra bort till Julia och hitta på något med henne. Idag har det varit en lugn dag, kemisnack om atomer, svenskaläsning, spanskaövningar och sist men inte minst en och en halv timmes lektion i matte sent på dagen. Höll på att somna med pennan och allt i hand. Efte att vi slutat kom Julia över till min skola, så gick vi tillsammans till bussen. Och nu är jag hemma! Ikväll måste jag ringa kusinen och se vad hon fått idag! Ciao!

God Morgon!

Wow, jag hinner blogga på morgonen för en gång skull! Och utan att stressa!
Idag är det skolan som gäller, Kemi, Svenska, Spanska och Matte. Det ska jag nog kunna klara av ;-) Kanske....

Idag fyller min kusin 18år, måste ringa henne ikväll!

Grattis på födelsedagen Emelie, och hoppas du får en underbar födelsedag!
(om ni undrar över den där blå saken så var det tänkt att se ut som en rosett, men jag upptäckte idag(ritade den igår halv 12 på kvällen) att det ser lite ut som en karamell, haha)

Ha en bra dag nu allihopa, så bloggar jag mer i eftermiddag!

RSS 2.0