Det där med färger...

Nu har jag funderat ett bra tag på hur jag ska göra med färgerna, jag kommer inte på vilken grundfärg jag ska ha ens. 
Men det kommer jag snart på får jag hoppas, eftersom jag inte kan börja på något annat innan jag kommit på färgerna. 

Jag tycker det känns lite onödigt att börja blogga nu innan jag är klar. Så det kommer bli lite tomt här för det mesta.

   
Här är mitt andra problem: inget photoshop eftersom det avinstallerades av sig själv. Så när jag får tid måste jag installera om det... suck och pust...

Vad man brukar kalla bloggpaus... fast längre.

Hej!

Nu var det ett bra tag sen sist, flera månader sen. Både pågrund av tidsbrist och saknaden av ork glömdes bloggen bort ett tag. Men nu har jag åter igen kommit in i en tristesslucka, med mycket tid att spilla på saker jag annars inte har tid med. Så nu är det upprustning av bloggen som gäller!

Först och främst måste jag ändra på headern, såhär får det inte se ut. Jag upptäckte när jag återfann bloggen att vad jag några månader skapade och var så nöjd med var inget annat än en B-header. Eftersom det inte håller i det långa loppet måste den bytas ut.

För det andra måste färgerna på bloggen ändras. Dessa färger kanske såg bra ut i mina ögon för några månader sen, men inte längre. 

För det tredje ska texternas utseende ändras och även informationen om mig själv måste få en ny touch.

Detta är alltså vad som måste göras. Kanske låter det enkelt för mig just nu, men så fort jag öppnar färgkartan snurrar det i huvudet på mig. Vilka färger ska man använda? 

                                                   Färger

RSS 2.0