Kväll!

Snart ska jag titta på lite tv, men först tänkte jag slänga in ett litet inlägg.

Idag har jag varit och badat med Julia, Sofie och vovven i ån som sagt. Eller Diva (som hunden heter) badade inte precis utan stog på stranden med en blick som ungifär sa "INTE vatten". Så vi lät henne stå där uppe och titta på =) Sen följde jag med Julia och lämnade lillen så hon fick sin kvällsmat.

Imorgon får jag se vad jag hittar på, kommer nog hitta på något med Julia tror jag, om inte hon har något bättre för sig förstås =)

Sen i helgen kommer lilla Nelly ( en tax som min morbrors bror äger) Hon är så söt! LÄNGTAR! Sen ska Nelly och Diva få leka hela helgen! Lägger kanske upp en bild på dom =)

Ha en bra kväll! Bloggar nog inatt, även fast jag nog inte har något att säga :P

Hejsan

Har just kommit hem från Julias syster. Vi tar som sagt om hunden där =) Kul är det. Snart ska jag och bada i ån med Julia, Sofie och lilla vovven. Skönt med ett bad, jag har ingen aning om hur varmt det är här, men varmt är det! Det går inte att stanna länge i solen, bara om man är vid vatten.

Nu ska jag byta om, och sen drar vi iväg!

Ha en bra dag allihopa!


Julia Här

Idag efter att jag badat i ån med Julia bestämde vi osss plötsligt för att hon skulle sova över, trevlig idé tycker jag. Hon sover inte över här ofta, men vi har alltid så kul när hon väl gör det. Vi ska titta på film oh äta massor av popcorn, mysigt. Sen ligger vi nog uppe och pratar tills sent ikväll/ inatt.

Imorgon ska vi följa med Julia och ta hand om hennes systers lilla rottweilervalp. Hon är så söt =)

Nu ska vi slå igång filmen, Surf's up blir det, rolig film tycker jag :)


Är dom inte söta?, jag älskar deras sköna kommentarer! (Dom är från Surf's up för er som undrar)

Nu ska vi som sagt glo på film =) Ha en bra kväll och GOD NATT!

Hej!

Nu sitter jag och väntar på Julia, hon skulle bara hem och äta. Sen ska vi cykla eller springa en runda =) Skönt med lite motion, det behöver jag! Lite senare på kvällen kanske det blir ett dopp i dammen, vem vet? Hoppas på det i alla fall, har varit en varm dag och jag skulle må bra av lite bad.

Nu ska jag kolla runt på internet och lyssnar på lite Simple Plan, kan det bli bättre?

Ha det bra! Bloggar ikväll, kanske tagit lite fina bilder då.


God Morgon!

Varit vaken ett tag nu, ätit frukost och kollat på tv. Nu har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på, ritar kanske en till bild. Isåfall lägger jag nog ut den på bloggen om den blir bra. Idag är det inte så jättefint väder, så bad har jag inte lust med just nu. Men det kanske klarnar upp senare. jaja, jag sitter väll kvar här ett tag till i allafall.

Ha en bra dag allihopa!  =)

Skön Kväll =)

Nu har det äntligen blivit svalt här. Nu sitter jag framför datorn igen, har gjort det typ hela dan efter att vi kom hem från stan, om jag ska vara ärlig =) Men sådanna dagar kan vara rätt sköna också.
Nu ska jag sitta här ett tag till och sen sätter ja nog på någon bra film. Säkert någon animerad, det är så mysigt och ligga nerkrypen i sängen och kolla på alla söta gubbar :P

Imorgon får jag se vad jag gör, kanske drar bort till dammen med syrran om vädret håller i sig ^^

Ha en bra kväll och God natt allihopa!

Varmt

Hej allihopa! Förlåt för att jag inte bloggade på morgnen, men jag hann inte. Vaknade sent och vi skulle med bussen till stan.
I stan var vi inte så länge, syrran köpte lite saker, och sen tog vi bussen hem. Det är stekhett ute! Man klarar inte av att vara utomhus på dagen, man dör. Nu ska jag nog sitta här ett tag och sen när det blir lite svalt ute kanske jag går en sväng =). Det är så skönt på kvällarna.

Ha det bra allihopa, bloggar ikväll.

Trött...

Nu har Sanna just åkt hem, vi tillbringade en dag på stranden idag, med massa sol, bad och glass.

Igår skulle vi sovit i husvagnen, men efter att vi ätit kvällsmat vid halv 12, bestämde vi oss för att sova inne i huset istället. Vi hade nämligen sett en massa tvestjärtar både i husvagnen och i tältet. Så vi vi sprang ut och hämtade täcke, kuddar och annat och gjorde det mysigt i vårt rum istället. Där tittade vi på film, Happy Feet blev det. Och sen låg vi och pratade tills det ljusnade, och då somnade jag gott=)

Som sagt nu är jag oerhört trött, så nu ska jag nog ta och försöka sova lite, behöver krafter för imorgon drar Sanna, syrran och jag till stan!

Ha det bra!

Massa Datorer

Nu sitter vi här, Sofie,Sanna och jag vid varsin dator i min storebrors rum, och lyssnar på Simple Plan. Ett av mina favoritband, jätte bra musik. Snart ska vi nog dra ut en sväng, börjar bli lite varmt att sitta här. Man får ju ta vara på det fina vädret nu när det är sol!

Kanske drar bort till dammen sen och badar, om vi kan hitta på ett sätt att ta oss dit vill säga! ;)

Ha en bra kväll allihopa!

Sanna här =)

Nu sitter jag, min tvillingsyrra Sofie, och kompis Sanna på vårt rum. Vi har nyss kollat på halva Pirates of the carribean, ska se resten ikväll. Nu tittar vi på youtube klipp och annat, sen ska vi ut i husvagnen och göra iordning =) Kul kommer det bli! Vi ska titta på många filmer och äta popcorn, mums! Ska försöka hålla Sanna kvar på marken när vi ska se på Jack Sparrow ikväll, hon blir så hyper när hon ser honom. Jaja, hon är som hon är.

Här kommer en önske bild från Sanna, men visst är han väl het?

Manga

Tittar på en film på fyran men just nu är det Nyheter så jag passar på att slänga in en bild medans, färglade den igår, ritade den för en månad sen kanske:

Mu börjar filmen snart igen, ha det bra allihopa!

Evening

Idag har jag verkligen inte gjort nånting, hade tänkt att vara med Julia men hon skulle till sin brossa. Jaja, imorgon kommer Sanna, askul kommer det bli :) Kul att träffas igen, det var ett tag sen nu! Så vi ska sova i husvagnen och tältet som står på vår trädgård, trevligt. Det blir väl tv-spel, nån film och massa gott.

Bjuder på en till teckning, när jag ändå gör ett inlägg:


Hoppas ni gillar den!

Ha det bra! Bloggar nog sent ikväll igen!

God Morgon!

Nu har jag nästan nyss vaknat, sov länge idag, tvillingsyrran och jag satt uppe till halv 3 innan vi båda somnade. Vid 3 kom min storebror in och hämtade min laptop, som han rukar sno. Fast jag var bara halvvaken så jag kommer knappt ihåg vad jag sa till honom.

Idag var det meningen att vi skulle plocka vinbär... igen. Men vi slapp! Så nu ska jag vara med en kompis istället, Julia. Får se vad vi hittar på idag. Någonting blir det ju alltid, man kan inte ha tråkigtr med henne!

Nu ska jag ner och äta frukost, eller lunch kanske det blir.

Ha det bra!

Ritade

Sa att jag skulle lägga ut några manga bilder som jag ritat, så här kommer två i alla fall:


Det är första gången jag färglägger manga på photoshop, så skratte inte åt mig bara ;)
Hoppas ni gillar dom lite i alla fall!

Hallå!

Idag blev det inte att sova länge, vi skulle in till stan till marknaden. Så det blev till att göra sig i ordning och sticka iväg på morgonen. Stannade till vid banken för att fixa ID-kort och bankkort. Det tog rätt så lång tid där, men efter det susade vi in till stan. Mamma drog iväg till marknaden medans min tvillingsyster och jag tittade i andra affärer. Kom just hem, snart är det dags för käk och sen ska jag vila fötterna, har ont efter att ha gått så länge.

Lägger in outfit snart, så fort jag tagit kort :)

Hemma igen

Nu tänkte jag göra ett snabbt inlägg för att lägga ut min outfit, här kommer den:

Jeans: G-kås
Vit tubtopp: Gina Tricot
Grå tröja: Gina tricot
Skor: Skodig


Gick snabbt i stan idag, köpte lite vitchoklad och coca cola som jag ska ha ikväll, mums!
Nu ska jag ut och utföra mitt andra uppdrag: Plocka bär! kul, kul, kul...
Vi ses ikväll!

Nu har jag TRÅKIGT

Nu sitter jag här och väntar på att min tröja som jag ska ha, ska torka. Har just tittat på THtv, Bills privata party, lätt roligast hittils :) Älskar verkligen Tokio Hotel tv.
Nåja, snart(när min tröja torkat) ska jag sminka mig, sen sticker jag iväg till stan. Lägger upp outfit så fort jag kommer hem.

Nu ska jag gå ut tll torkställningen och kolla läget!

Vi ses i eftermiddag!

Stan och bärplockning idag...

Nu har jag nyss vaknat och ska snart hasa mig ner för att äta frukost. Vaknade i ett otroligt varmt rum på morgonen, så jag fick stiga upp och öppna fönstret. Kunde inte somna om efter det men om det inte skulle vara varmt är jag nästan säker på att jag skulle sovit nästan en timme till.

Idag är det som sagt dags för årets tråkiga vinbärsplockning, och sen blir det stan för mig. Sen ska jag nog ringa en kompis eller nått, troligen min kompis Julia :D Henne kan man alltid hitta på något kul med.

Kanske bloggar snart igen och lägger ut dagens oufit, om inte, gör jag det ikväll

Hej då allihopa!

Kväll



Nu har jag nyss tittat klart på Project Runway, mitt favvopogram :) För er som inte vet är det ett pogram där skickliga designers tävlar om ett företag och massa pengar. Jag älskar när man får se pengarna, jag vet redan vem som vinner, men jag tittar ändå. Det var min favorit deltagare som vann, det var jag glad för.

Nåja, imorgon blir det stan för att ta kort, till ID-kort. Sen mataffär, och hemma är det dags att plocka av bären på våra två vinbärsbuskar. Man kanske tror att det går snabbt att plocka av, men Nej. Det tar flera timmar om det vill sig illa och efter att ha tittat hur mycket bär det är i år, är jag ganska säker på att jag kommer få lägga några timmar på det.

Nu ska jag titta lite på tv, kanske är något bra, vem vet?

Ha det bra allihopa och opm jag inte skriver mer ikväll så God Natt!

Afternoon

ja, nu har jag nyss käkat middag, och satt meig framför datorn en stund för att kolla läget. Idag har jag mest tagit det lungt, tillbringat mycket tid framför tv:n och datorn om man säger så. Snart ska jag nog gå ut, känner att jag behöver lite luft, det är ju så fint väder också.
Hann inte scanna in bilder jag har ritat igårkväll, men ska försöka göra det idag istället. Tänker försöka färglägga också, om det lyckas lägger jag upp en sån bild, om inte blir det svart vita istället.
Jaja, nu ska jag nog gå en sväng, bloggar ikväll igen, förhoppningsvis med en bild :)

Ha det så bra allihopa!

Hallå

Nu sitter jag här och väntar på att Morden i Midsomer ska börja, tittar alltid på det!. Underhåller mig med att rita, kanske lägger upp nån bild sen, om jag lyckas scanna in den. Ska troligen färglägga också, så det kommer nog ta ett tag innan ni får se ett smakprov på min vackra konst ;)
Ska fortsätta rita nu, om jag hinner lägger jag upp en bild ikväll som sagt.

ha det bra!

Morgon

Nu har jag nästan nyss vaknat och funderar på att gå ner och äta frukost. Idag ska jag nog vara med en kompis lite senare på dagen, men innan det får jag se vad jag hittar på. Det är jättefint väder idag, så en cykeltur kanske kan vara passande.

Nu känner jag attt jag börjar bli hungrig, så nu är det väl dags att gå ner då.

Ha det bra!

Stan idag.

Förlåt att jag inte hann blogga idag, men jag vaknade vid kvart över 9, och bussen går vid 10. Så jag fick skynda på riktigt där på morgonen för att hinna med den. Idag har jag handlat på lågbudjet, hade bara 140 kr i plånboken. Men jag fick ändå tag på ett billigt halsband på rean, 30 kr kostade det bara. Och det tyckte i alla fall jag var billigt!
Lägger upp en bild på halsbandet:


En ganska bra affär :)

Sen lägger jag ut en bild på min oytfit idag:

Vitt Linne: Sarah
Röd Tröja: Sarah
Svarta Jeans: G-kås

Har säkert gått 6 kilometer idag eller mer. Gick från sjukhuset, där Sanna hade varit hos tandläkaren, ner till centrum, upp till giraffen, som köpcentrumet kallas, det är en bra bit. Tillbaka till centrum igen... Mina fötter värker, men det är bra med motion och "frisk" luft.
Det var ett nedrans ös på stan i kväll. Massa folk, och en massa poliser. Kalmar spelar på hemma plan mot Malmö. fick jag reda på sedan, så det förklarar saken. Nästan det ända man säg var människor iklädda sitt lags färger.

Det har varit en skön dag, fint väder och fullt ös på stan :D Synd bara att jag inte hade med kameran så jag kunde lägga ut lite fler bilder på bloggen. Det ska jag komma ihåg tills nästa gång!

Ha det bra allihopa, bloggar mer ikväll!

Kväll

Nu har jag spelat dataspel ett  tag, och pratat med Sanna( min kompis) och lovat henne att jag och min tvillingsyrra ska följa med henne till tandläkaren, och hålla handen. Inte speciellt roligt för henne, men sen efter så ska vi muntra upp henne med att gå på stan och shoppa. Sen blir det mat på mackedonkan, gott som fan efter en dag i stan. Köper jag något snyggt lägger jag upp bilder på bloggen, såklart.
Jaja, så imorgon blir det att vara uppe tidigt, redan vid halv nio ska jag hasa mig upp. Så nu, för att spara tid imorgon, måste jag hoppa in i duschen. Sen blir det tv-kväll, och efter det en stund på internet. Och sen måste jag nog krypa i säng.

Ha det bra allihopa, och eftersom jag inte kommer blogga igen ikväll, God Natt!

Hej

Nu har jag just klätt på mig och ätit frukost, fick sova ut riktigt idag. Fast jag vaknade vid 8 av att jag hörde åska, 2 sekunder senare började det ösa ner regn. Det ar som om någon hällt en hink med vatten över mitt hus. Jag var snabb med att stänga fönstret, men vaknade av att det var otroligt dålig luft i rummet. Så man kan väl säga att jag förstår varför jag sov länge efter att a somnat om.
Snart ska jag vara med en kompis, får se vad vi hittar på.

Ha det bra!

Hallo

Nu har jag nyss ätit middag, grillat. Idag har varit en otroligt tråkig dag, led av sanslös tristess. Min store bror har haft min dator hela dagen, och det fanns inget annat att göra. Så jag har läst, städat, och sovit idag. Inte speciellt roligt, men vad gör man?
Nu ska snart en kompis komma, vi får se vad vi hittar på.

Ha det bra allihopa!

Hej!

Nu har jag nyss ätit middag, och väntar på att min villingssyrras dator ska fungera. Det är nått sjall med den så att säga;-) Snart ska jag titta lite på tv hade jag tänkt och äta chips. Skönt med fredagskväll! jaja, jag har väl inte så mycket att berätta.. så 
Ha det bra! 

Hemma

Förlåt att jag inte hann blogga i morse, men vid kvart i elva(jag sov som en stock) kom mamma in och sa att vi skulle fixa våra ungdomskonton. Så det var bara att försvinna in i badrummet och göra ordning sig lite snabbt. Vi handlade och gick till apoteket, och posten också. Så det tog en bra stund. Men nu är jag hemma i alla fall, så nu ska jag logga in på vetgirig och titta om jag kan något. Sen så ska jag nog vara med en kompis om hon har tid. Ikväll blir det kanske en film och chips, precis som det ska vara en fredagskväll.
Ha det bra!

God natt!

Nu har jag suttit är framför datorn i många timmar och spelat vetgirig(en frågesportsida). Jag känner hur huvudet börjar bli lite tungt, och hur jag behöver sova nu. Även datorn kommer nog må bra med lite vila ;). 

Imorgon(Idag) ska jag nog bara slappa, vara med kompisar eller något liknande. Det är vad jag bestämmt än så länge, jag tar det som det kommer.

Men nu kan jag bara säga God Natt och söta drömmar! 

vänta, vänta och vänta...

Idag har jag varit på IKEA, på marknad och på siba, precis som planerat. Det som inte var planerat var att det skulle ta två och en halv timme att köpa dator! Jag kom in i butiken, visade vilken dator jag ville ha och expediten sa att den enda som fanns kvar var demodatorn( datorn dom har ute bland kunderna för att visa hur den såg ut), men att jag kunde få köpa den datorn 300 kr billigare, eftersom dom inte skulle få in fler sådanna. Dom skulle bara installera lite saker, och det skulle ta ungifär 30 min, 2,5 timme senare fick jag min dator.. Men den är jättebra så det var endå värt väntan. Som "tack" för väntan installerade dom Windows och allt jag behövde, och det tyckte jag var en helt okej deal!
Nu ska jag sitta här ett tag, sen går jag kanske en sväng. 

Ha det bra allihopa! 

God Natt!

Nu ska jag bara titta klart på Beck som går på tv1000 nordic och sen går jag nog och lägger mig. Jag ska upp vid 8 imorgon eftersom jag måste duscha och göra ordning mig. Jag orkade inte duscha ikväll, dum som jag var, så då måste jag gå upp tidigare imorgon! Jaja, det får jag väl ta då.

God Natt allihopa!

Behöver hjälp!

Okej, nu sitter jag helt fast här! Jag försöker fixa en såndär profilbild som så många har. Och sen ska det stå om bloggen eller personen under. Men jag fattar inte alls hur man gör!
Snälla, om någon vet så skulle det vara jättesnällt om ni berättade. Jag brukar se att en del har liksom en ram till bilden där den ska sitta, men bara ett kryss eller liknande över, eftersom ingen bild är uppladdad. Men en sån fick ju inte jag! Jag har ingen aning om vad jag ska göra!

Hej!

Nu har jag varit ute ett tag, med en av kompisarna. Trevligt att få lite frisk luft iallafall!
Snart ska jag in i duschen, och sen ska jag titta på tv. Vid 10 börjar prodject runway, och det får jag absolut inte missa!

Imorgon åker jag iväg till IKEA, sen till Öland på marknad, och sen bär det av till Siba där jag ska köpa mig en laptop. Jag hoppas att den jag vill ha finns kvar! Troligen gör den det, ska bli skönt att få en egen dator att skriva på. För er som undrar hade jag tänkt att köpa denna datorn.


Nu ska jag försöka fixa menyn igen, vilket jag inte lyckades med förrut. Jag hittade inte det jag ville och hade förresten ingen ork kvar att göra det heller. Men nu ska jag försöka mig på det igen.

Så där ja.

Nu har jag fixat till bloggen lite grann. Den är än så länge långt ifrån färdig, jag har fortfarande mycket att göra i "Menyn". Men jag tycker nog at det börjar likna något nu! =) Jag hittade en sjukt bra sida som hette www.designadinblogg.se
Grymt mycket bra tips, den hjälpte mig enormt mycket iallafall!
Nu ska jag se om jag kan få någon ordning på "menyn".

Ny blogg

Ja, nu har man alltså skaffat ny blogg då. Har flyttat runt bland olika sidor ett tag, och nu ska jag testa denhär. Om nån har några tips om hur jag ska få igång bloggandet så skulle jag uppskatta det mycket, vad som helst bara.
Det kan hända att det inte blir så jätte mycket bloggande nu i början, eftersom jag delar dator med min bror. Men jag ska snart köpa en egen(hoppas jag) och då kommer det bli fler inlägg.

Nu ska jag försöka fixa till lite här!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0